Naturette Deodorantti Herkkä 90G

Herkkä deodorantti on soodaton joka sopii sekä miehille että naisille. Estää hienhajua ja tunnet olosi raikkaaksi koko päivän luonnollisella tavalla ilman haitallisia kemikaaleja tai synteettisiä hajusteita.

Suurin osa tavallisista kaupallisista deodoranteista sisältävät haitallisia kemikaaleja elimistölle, joita ovat esimerkiksi alumiinikloorihydraatti, alumiinizirkonium, parabeenit ja ftalaatit.

Naturette-deodorantit sen sijaan ovat tehty 100% luonnollisista raaka-aineista, jotka muodostavat näkymättömän kerroksen ihollesi, mikä estää hienhajua aiheuttavia bakteereja kasvamasta.

  • Kotimainen
  • Vegaaninen
  • Maatuva pakkaus
  • Ei testattu eläimillä

luonnollinen

Ale!

16,90 13,50

Varastossa

KÄYTTÖ

Käytä puhtaalle iholle pesun jälkeen, voidaan myös lisätä päivän mittaan tarvittaessa. Ei tuki huokosia.

Paina napakasti purkin pohjasta, jolloin deodorantti nousee.

Dödö valmistetaan täysin muovittomaan maatuvaan kartonkipakkaukseen. Pakkauksen sisäpuoli on käsitelty kevyesti kasviperäisellä vahalla, ei siis ole käytetty teflonia, silikaattia, muovipinnoitetta tai vastaavaa. Voit lämmittää deodoranttia hetken kämmenessä, jolloin sitä on helpompi painaa ylöspäin.

Säilytä deodoranttia huoneenlämmössä korkki suljettuna. Vältä suoraa auringonvaloa, jotta tuote ei pääse sulamaan. Mikäli unohdat deodorantin aurinkoon – siirrä se jääkaappiin niin kauaksi aikaa, kunnes se on kovettunut.

INCI

luomu kookosöjy, luomu sheavoi, luomu karnaubavaha, valkoinen savi, maissitärkkelys, piimaajauhe, puhdistamaton merisuola, luomu arrowjuurijauhe.

 luomu Cocosnucifeara, luomu Butyrosper-mum Parkii, luomu Copernicia Cerifera Wax, Kaolin, Zea Mays (Corn) strach, Solum Diatomeae, Sodium Chloride, luomu Maranta Arundinacea Root Powder.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Naturette Deodorantti Herkkä 90G”

Kerro myös kavereille!

Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Muut ostivat myös